Experienta in domeniu

Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniu!

Echipa de profesionisti

Echipa noastra este formata din specialisti in toate domeniile de meserii.

Viziune cu maestrie

Imbinam talentul si viziunea cu maestria meseriei noastre.

Solutii complexe

Vom transforma ideile tale complexe in solutii practice.

Rezultate garantate 100%

Cea mai bună reclamă e un client mulțumit.

De ce sa lucrezi cu noi

5 principii ale muncii noastre

În cercul alăturat găsești cele mai importante principii legate de experiența și soluțiile complexe oferite de către echipa noastră de profesioniști, .

Etapele finisajelor decorative

 • 1. Idee si concept

  La inceput, clientul vine cu o idee sau cu un concept al lucrarilor care urmeaza sa fie realizate. Formarea viziunii e scânteea ce o direcționăm, vă sugerăm să priviți paginile și posibilitățile ce le avem, ca să putem contura  produsul final cel mai optimal.

 • 2. Consultanta

  Specialistii nostri vor analiza impreuna cu clientul ideea si conceptul propus pentru ca apoi sa ofere consultanta in vederea luarii unor decizii practice si eficiente. E necesară prezenta noastra la fața locului pentru a da o notă stării suprafețelor pe care vor fi facute lucrarile. Nivelul de pregătire diferă de de la texturi ce pot fi făcute pe tencuiala gri , unde nu e nevoie de investitii în plus pentru finisaje , – la vopselele decorative , ștucco, unde pereții e nevoie să fie netezi și drepți. Tot aici pitem stabili termenii de efectuare a lucrărilor și forma de plată.

 • 3. Proiectare si design

  In urma masuratorilor la fata locului sau pe baza unor planse ale imobilului se pot face schite, proiectare 2D sau 3D cu propunerile de proiect. Dacă aveți un dizain sau proiect  – vom căuta posibilități să fie cât mai exact aplicat. Ne puteți trimite fotografii , lincuri cu informație și lucruri ce vă plac. Stabilirea culorilor e la fel importantă pentru armonizarea interiorului. Recomandăm stilul lofting, pentru evidenția o pate din perete, ce joacă in contrast cu restul interiorului ce poate reda un minimalizm asociat în culori. Sigur pot fi sugerate stilur ca: antic , elin , provansali, dar e importantă integritatea lor în viziunea generală a locuintei.

 • 4. Alegerea materialelor si achizitii

  La achizitia materialelor de lucru, clientul impreuna cu specialistii nostrii vor decide cele mai bune solutii pentru a garanta succesul finalizarii lucrarilor la cele mai bune standarde. Putem lucra cu materiale pe bază de ciment predestinate exteriorului, ce vor da o duritate și longevitate deosebită, sau pe bază de ipsos ce ajută la respirația pereților. La fel pot fi folosite materiale de firmă precum San Marco, Caparol… diferența de cost al materialelor , formează prețul final. Înainte de a începe lucrările avem nevoie de un avans de 50% pentru a procura toate materialele necesare.

 • 5. Executia lucrarilor

  Specialistii nostri vor stabili datele de inceput si de sfarsit ale lucrarilor si elementele necesare pentru conditiile adecvate de lucru. Sun trei etape de bază, 1-Pregătirea suprafețelor, 2-Textura , 3-Vopsirea. Puteți urmări mersul lucrărilor, dacă vreți să le urmăriți dar nu dispuneți de timp – în fiecare seară vă putem trimite fotografii, dacă doriți schimbări în mersul lucrarilor – e posibil cu reevaluarea lor, dacă se vor dori alte schimbări după împlinirea celor în înțelegere, vor suporta costuri suplimentare. Orarul de lucru e de: Luni – Joi 8:00-18:00, Vineri 8:00-15:00

 • 6. Predare si receptie

  Predarea lucrarii in faza finala a proiectului se va face in prezenta clientului si cu acceptul acestuia. Cu o zi înainte de finisare  – anunțăm cieltul de ora la care terminăm. Verificăm împlinirea tuturor lucrurilor. În preț intră și curățirea din urma noastră, dezlipirea scociului pus de noi. Masurăm m2, dacă doriți să o facem împreună  – ne spuneți, vă convingeți de calitatea lucrării, și vă achitați cu celelalte  50 %.  Un client multumit va recomanda serviciile noastre la ce putin alti 10 prieteni!